html templates

Bachelor Party

De laatste dagen als vrijgezel moeten zeker gevoerd worden. Een vrijgezellenfeest mag bijgevolg zeker niet ontbreken. Elke bruidegom in wording wil graag een bachelorparty. Het is aan jullie om deze onvergetelijk te maken. Onze jarenlange kennis kan jullie helpen met het uitstippelen van de perfecte vrijgezellendag op maat van elke bruidegom. 

 Heb je graag extra hulp bij het inplannen? Wij kunnen voor jullie volledige of gedeeltelijke dagplanning opmaken. Contacteer ons via het formulier rechts. Geef bij je aanvraag zeker ook mee wat jullie interesses zijn.

Heb je graag iets culinair, actief of iets ondeugends? Hieronder kun je alvast een deel van onze afzonderlijke activiteiten terugvinden.
Toch nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact met ons op om iets op maat uit te werken.

Mobirise

Bierwandeling / Kroegentocht
Bier: de godendrank!
Hoe wordt dit gebrouwen? Waar komt het vandaan en welke mythes hangen er rond? En vooral: hoe proeft dit allemaal. Onze doorwinterde bier-experte gaat je alles vertellen en laten ervaren.
meer info

Biertasting met BBQ
Een binnenactiviteit voor als het weer eventueel roet in het water zou gooien. We proeven een aantal heel uitzonderlijke bieren onder professionele begeleiding. We sluiten af met een heerlijke slow cooking BBQ.
Meer info

Mobirise
Mobirise

Bier-alchemie: Ontwerp je eigen bier
Pimp je eigen bier. Ieders smaak is verschillend. Tijdens deze workshop breng je een basis bier op smaak zodat je je ideale biertje hebt als je buitenwandeld. Brouwproces en foodpairing, we zien het allemaal.
Meer info

Moorddiner
Wat is er plezanter dan samen een lekker hapje eten? Ondertussen een moordzaak oplossen maakt het enkel nog leuker! Iedereen speelt een typetje in een fictief moordonderzoek en hopelijk komen jullie samen tot de oplossing. 
Meer info

Mobirise
Mobirise

Citygame: Bride VS Groom
Wanneer je (een deel) de vrijgezellendag met je toekomstige bruid beleeft, kun je aan haar voor eens en voor altijd tonen wie de broek draagt!
Daag mekaar uit met opdrachten en bewijs jullie kennis en kunde!
Meer info

Citygame: Naughty Gent
The game is on. De vrijgezel moet aan jullie bewijzen dat hij voldoende kennis heeft van het vrijgezellenleven om te mogen trouwen. Aan de hand van ondeugende opdrachten maken jullie het stadscentrum onveilig. 
Meer info

Mobirise

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.